Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Türk Mutfağı Haftası kapsamında Çukurova Halk Eğitim Merkezi’nde Türk mutfağından eşsiz tatlar sunuldu. İlk gün menüsü; Yüksük Çorbası, Fellah Köftesi, Dövme Pilavı, Tablacı Salatası ve Karakuş Tatlısı

Türk Mutfağı Haftası kapsamında Çukurova Halk Eğitim Merkezi’nde Türk mutfağından eşsiz tatlar sunuldu. İlk gün menüsü; Yüksük Çorbası, Fellah Köftesi, Dövme Pilavı, Tablacı Salatası ve Karakuş Tatlısı. 🍽👩🏼‍🍳👨🏼‍🍳#TürkMutfağıHaftası#TMH#Gastronomi#TürkMutfağı

  • Türk Mutfağı Haftası 1.jpg
  • Türk Mutfağı Haftası 2.jpg
  • Türk Mutfağı Haftası 3.jpg
  • Türk Mutfağı Haftası 4.jpg